CAZARE

Dacă sunteți în căutarea unei case departe de casă , trebuie doar să veniți aici. Puteți obține ambele : o experiență incredibilă și relaxantă în timp ce sunteți în vacanță. Aruncați o privire mai atentă la camerele pe care le oferim și alegeți una pe placul dumneavoastră.

king-superior-hotel-cattaleya-bacau

KING SUPERIOR

ELEGANȚĂ ȘI CONFORT

Cele mai spațioase camere pentru o cazare în mijlocul naturii. Camerele noastre duble cu baie proprie, masoară 26 m² plus balcon și dețin un pat matrimonial generos cu o saltea extra large din spumă de cea mai buna caliatate pentru un somn linistit.

DOUBLE

NATURĂ ȘI LINIȘTE

Camerele noastre duble cu baie proprie, masoară 17m² și dețin un pat cu saltea din spumă de cea mai buna calitate pentru un somn odihnitor. Fă-te comod!

DOUBLE VIEW

PRIVELIȘTE ȘI AER CURAT

Camerele noastre duble cu baie proprie , masoară 20 m² plus balcon și dețin un pat cu saltea din spumă de cea mai bună calitate pentru un somn odihnitor. Bucură-te de priveliștea animată și uită de zgomotul orașului.

APARTAMENT

SPAȚIOS ȘI SPLENDID

Apartamentele noastre au o suprafață de 48 m² împarțită în două camere plus balcoane: dormitor cu pat matrimonial cu o saltea extra large din spumă de cea mai bună calitate pentru un somn odihnitor și un living cu canapea extensibilă , baie proprie.

GARSONIERĂ

LUXOS ȘI MODERN

Garsonierele noastre cu pat matrimonial și canapea extensibilă pentru trei persoane masoară 34 m² plus balcon și dețin un pat matrimonial generos cu o saltea extra large din spumă de cea mai bună calitate, pentru un somn odihnitor!​

Planifică-ți o experiență de neuitat la Cattaleya!

REZERVĂ ACUM